Vital Green Chlorella (1000 stuks)

Schrijf de eerste review

€ 51,95    € 41,95
OF

Snel overzicht

Vital Green Chlorella van Bloem is een groene ééncellige alg, welke onder ideale omstandigheden in zoetwaterbassins met heel zuiver water in het verre oosten wordt gekweekt, in gebieden waar de zon meer dan 320 dagen per jaar schijnt!

Ruim op voorraad, direct leverbaar! 

Vital Green Chlorella (1000 stuks)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Details

Chlorella is één van de kleinste en oudste plantaardige levensvormen op aarde met een enorme rijkdom aan nuttige voedingsstoffen! Met Vital Green Chlorella voelt u zich energieker! Want Vital Green Chlorella van Bloem ondersteunt de geestelijke en lichamelijke prestaties en zorgt er voor dat u ter aanvulling op de voeding vele benodigde bouwstoffen binnenkrijgt zodat u vitaal blijft! Vele benodigde voedingsstoffen zitten namelijk in Vital Green Chlorella van Bloem verpakt. Dankzij chlorofyl (bladgroen) in Vital Green Chlorella wordt het verteren van voedingsstoffen vergemakkelijkt en het natuurlijke evenwicht in de darmflora gehandhaafd. Helpt voor een natuurlijke. Bekend is verder dat chlorofyl o.a. het calciumgehalte (kalkgehalte) in het bloed op peil houdt en de opname van ijzer en zuurstof bevordert. Vital Green Chlorella van Bloem verhoogt de weerstand en houdt ouderen vitaal.

* Verhoogt de weerstand
* Reinigt het lichaam
* Geeft meer energie
* Beschermt bij veroudering
* Levert vele noodzakelijke bouwstoffen

Vital green Chlorella biedt een compleet gezondheidspakket. Het bevat een drietal bijzondere ingrediënten die helpen om kuurmatig uw energie op te bouwen en om uw vitaliteit te verhogen:

1) Chlorofyl
Vital green Chlorella bevat het hoogste percentage chlorofyl (bladgroen) van alle planten op aarde. Deze groene ééncellige alg bevat naast chlorofyl meer nuttige voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en aminozuren.

Deze zeer nuttige voedingsstof heeft een reinigende invloed op het lichaam. Het geeft een fitter gevoel, verhoogt de weerstand en bevordert de darmwerking. Voorts is deze stof bloedzuiverend, ondersteunt het de zuurstofcirculatie in het lichaam en bevordert de opname van ijzer in het bloed.

2) Plantaardig DNA /RNA
Chlorella bevat 3% DNA en 10% RNA. Deze biomoleculen stellen uit aminozuren menselijk eiwit samen. Dit zijn de bouwstenen van uw lichaam. Het plantaardige DNA en RNA in Chlorella beschermen zodoende tegen veroudering en houden uw uiterlijk fris én jeugdig.

3) Chlorella Groei Factor
De Chlorella Groei Factor (CGF) is er verantwoordelijk voor dat dit ééncellige algje zichzelf iedere 20 uur verviervoudigt. Chlorella bestaat voor 3 procent uit de unieke voedingsstof Chlorella Groei Factor.

Deze complexe stof speelt een belangrijke rol in het verhogen van het energieniveau in uw lichaam, het verbeteren van uw uithoudingsvermogen en het bevorderen van het herstel na inspanning.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Sun Chlorella A 1500 tabletten

Sun Chlorella A 1500 tabletten

€ 99,95
Bio Chlorella (2500 tabletten)

Bio Chlorella (2500 tabletten)

€ 99,95
Premium Chlorella (2500 tabletten)

Premium Chlorella (2500 tabletten)

€ 79,95
 

Extra informatie

Ingrediënten - Chlorofyl (bladgroen) 5,46 mg. Chlorella groeifactor, Plantaardig DNA en RNA. - Vitamines: Betacaroteen, Vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, E, Foliumzuur - Mineralen: Calcium, Fosfor, Jodium, Magnesium, Kalium, Natrium, IJzer - Aminozuren: Essentieel: Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Treonine, Tryptofaan, Valine - Niet essentiëel: Alanine, Arginine, Asparaginezuur, Cystine, Glycine, Glutaminezuur, Histidine, Ornithine, Proline, Serine, Tyrosine
Gebruiksaanwijzing Gebruik Als nuttige aanvulling op de voeding: 3 maal daags 2 tabletten voor of tijdens de maaltijd. Bij sluimerende klachten en vermoeidheid: 3 maal daags 5 tabletten. Voor en tijdens de zwangerschap: 3 maal daags 5 tabletten. Bij aanvang therapie voor chronische klachten: Begin met 3 maal daags 3 tabletten, en voer de dosering geleidelijk op tot 3 maal daags 5 à 7 tabletten. Voor snelle ontgifting: 's Morgens op de nuchtere maag 20 à 30 tabletten innemen.
Gebruiksaanwijzing document Nee
Merk Vital Green
Inhoud pakket 1000 tabletten
EAN 8713549008438
Video Nee
BTW tarief 6% BTW Producten

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.